Skype consult

Voor veel mensen is het moeilijk de tijd of vervoer te vinden om persoonlijk op een afspraak langs te komen bij Rian de Vries, terwijl het toch belangrijk is om even de problemen te bespreken face-to-face. Hiervoor wil Rian de Vries een nieuwe manier aanbieden om in die situaties waarbij bijvoorbeeld geen oppas gevonden kan worden, er toch een dergelijke afspraak te kunnen maken. Hiervoor biedt zij het zogenaamde Skype-consult aan.  

Via een Skype-consult heeft Rian de Vries contact met haar cliënten op afstand via Skype, een gratis telefoonverbinding met beeld via het internet. U kunt een Skype-consult aanvragen via haar normale telefoonnummer 0591-513071. Er wordt dan een tijdstip afgesproken die zowel voor u als voor Rian de Vries uit komt. Dit kan ook in de avonduren.

Voorwaarden
Skype is een gratis telefoonverbinding tussen twee computers, waarbij het mogelijk is via een webcam elkaar tijdens het gesprek te zien. U kunt het gemakkelijk en gratis downloaden. Het is een gebruikersvriendelijk programma. Voor een consult dient u in het bezit te zijn van een, al dan niet ingebouwde, webcam met headset of microfoon. De goedkoopste setjes zijn er vanaf € 15.-.

Downloaden en installeren van het Skypeprogramma en de webcam dient u zelf te doen, eventueel met behulp van familie of kennissen. Test vooraf goed of alles goed functioneert voordat u een consult aanvraagt.

Wanneer u een Skype-account heeft aangemaakt, verzoeken wij u uw Skype-naam te sturen naar info@advocatenkantoorriandevries.nl.

Skype downloaden
Klik hier voor informatie en gratis download van Skype.